Hírdetés

Üzenőfal

Új videó riadó - Captain Comic

2012.02.07. 01:35 | Reactor | 1 komment

A Negyedik Évad második játéka legyen egy 1988-cas platformer játék, amire mái napig szívesen emlékszem. Édesapám volt munkahelyén, a titkárságon találkoztam vele először, egyből megtetszett. Lehettem vagy 5 éves, szóval ez nem is csoda! Captain Comic (Képregény Kapitány?) legújabb kalandjai, melyben a rettenthetetlen szuperhős kincseket gyűjteni utazik el egy barátságtalan bolygóra. Lőj le mindent ami eléd kerül!

Mai szemmel se rossz ez a játék, helyenként kicsit üresnek, jellegtelennek érzem, de ezzel az epizóddal még semmi gond nincs. Van folytatása is a játéknak (Fractured Reality), ami azonban már sokkal rosszabbul sikerült, a beígért harmadik epizód pedig egyáltalán nem is létezik. Nem olyan színes és intenzív játék, mint a Commander Keen, de 2-3 óra alatt kijátszható, és egész szórakoztató.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr444073987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrKrumpLee 2012.02.14. 16:57:04

Mi? Az intro után mi is a szám címe? Heavy Troopers - Black Sign???

Nem inkább Primal Fear - Black Sun? Ez már a harmadik szám amit egy az egybe elloptak, mert nem hinném, hogy az énekesnek pont olyan lenne a hangja...

www.youtube.com/watch?v=wOxZ2Z0c8sM
süti beállítások módosítása