Hírdetés

Üzenőfal

Új videó riadó - Code of Honor - The french foreign legion

2012.02.13. 23:47 | Reactor | Szólj hozzá!

"A vacation in a foreign land" - énekli a Status Quo együttes. Manapság igen divatosak a mindenféle háborús 3D-s lövöldözős játékok, dömping van a silány minőségű, fantáziátlan, egymást utánzó háborús játékokból, amik voltaképpen mind 1 sémára épülnek, ugyanazokat a kliséket használják, gyakorlatilag az egyenruha kinézete és a sztori más, maga a sablon teljesen ugyanaz, ugyanazt a kirakatbabát rakják ki, csak más ruhában.

A Code of Honor - The French foreign legion a francia idegenlégióról szóló játék, kedvenc szarjátékokat gyártó cégünktől, a City Interactive-tól a közelmúltból, 2007-ből. A City Interactive-ről ennyit mindenki megjegyez pár videó után - hogy elképesztően silány, szemét minőségű játékokat dob piacra aránylag "óccsóér'", és a tapasztalatlan anyukák-apukák ezeket veszik meg névnapra-születésnapra-karácsonyra. Ez a francia idegenlégiós játék legjobb esetben is csak elviselhető, technikailag és játékügyileg rettenetes hibák vannak benne. A játszhatóbb játékok közé sorolhatnám - kicsit olyan mint a Battlefield 1942 egyjátékos módja. Kényszerből elmegy, de messze van az élvezhetőségtől. Kipróbálni tán érdemes.

 

Megjelentek ennek a játéknak további részei is (ezeket is bemutatom majd), de nem mondhatni, hogy igazán jobb lett. Hát nézzétek meg a videót...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr384103046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása