Hírdetés

Üzenőfal

Új videó riadó - Doom

2012.03.11. 18:30 | Reactor | 7 komment

Már több mint tízen kértétek tőlem - hát itt van!

Minden Évadba belekerül egy igazi kultuszjáték, egy halhatatlan világsiker (és sajnos, ezzel párhuzamosan egy undormány szar játék is), ez alkalommal rászántam végre magam, hogy a három epizódos Doom-ból készítsek játékbemutatót! A Wolfenstein 3-D többé már nem volt elég az öldökléshez, kellett valami modernebb, újabb, sosem kóstolt íz...az ID software ezúttal is nagyot alkotott. A Doom az egyik leghíresebb számítógépes játék volt a történelemben, és ezt a pozícióját azóta is tartja folyamatosan. Bizony, manapság a legtöbb játék feleolyan élményt nem képes nyújtani, amit az átlagos, gyönyörű Doom tudott. Könyvek, ajándéktárgyak, társasjátékok, pólók, film, kismillió rajongói regény, több millió mellékküldetés, rajongói pálya, rajongói kiegészítések...összeszámolni nem lehet, hogy mennyi mindent hozott a Doom a világnak. Hiba volna hát, ha pont őt nem mutathatnám be.

Ezenkívül ezt a játékot is méltatlanul lefikázta RatyiDániel barátunk 2 videóban is, tehát nem minden alap nélkül kérték tőlem ennyien hogy mutassam be, és "rehabilitáljam", amellett pedig az első évadban bemutattam a borzalmasan rosszul sikerült Final Doom-ot is, legyen itt egy intő példa, milyennek KELLETT volna lennie (a TNT - Evilution még megüti a Doom-szintet, de a Plutonia Experiment egy hatalmas bukás lett).

A Doom-ból sok videót tervezek, és nemcsak a három epizód, hanem az utólag készített negyedik is be lesz mutatva! És ezzel párhuzamosan sort kerítek a többi játékra is, például a Quake-ra.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr364310044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dark White · http://darkwhite.blog.hu/ 2012.03.11. 21:34:06

Doom... cool egy régi kedvenc! :D

Dark White · http://darkwhite.blog.hu/ 2012.03.11. 22:00:06

Am Reactor szerinted is sokkal félelmetesebbek a régi játékokban az ellenfelek mint az újakba? A fear meg az ilyen jellegű játékok nem tudtak meg ilyeszteni de amikor még pár éve a Doomot toltam sokkal jobban meg ilyedtem néha atool a szörny seregtől ami felém rohant...

veterán33 2012.03.12. 17:54:33

Reactor a következő évadokban majd be lesz mutatva a doom ikertestvérei a Hexen és a Heretic?

Reactor 2012.03.13. 02:54:01

Az a helyzet, a Doom-ban se voltak félelmetesek az ellenfelek...inkább megdöbbentőek és olyan sokfélék. Nem utánozták más játékok szörnyeit, ha értitek...
Bár kétségtelenül megijesztettek sokszor, amikor hirtelen jelennek meg, de pl. a zombikat én sose találtam rémisztőnek. Hogy mostanában minden második játék zombis, ez csak rátesz egy lapáttal...

A Tristania3D-ből is ezért húztam ki szigorúan a zombikat, helyette lettek a szuboidok. A Doom 3-ban viszont voltak ijesztő, egyedi szörnyek, például a kerubok.

A Hexennel és a Hereticcel eddig még nem játszottam, de tudom hogy a Doom édestestvérei (bár a Doom után nem sok újat mutattak).

bbbarniii 2012.03.18. 12:51:10

Mestermű. (És nem csak a játék, a bemutató is. :))

veterán33 2012.03.18. 20:13:29

Érdekes menyire hasonlít a Duke Nukem 3D a Doom-hoz.
süti beállítások módosítása