Hírdetés

Üzenőfal

Új videó riadó - Bad Street Brawler

2012.04.30. 20:34 | Reactor | 1 komment

Akartok látni szar játékot a Negyedik Évadban is? Hát tessék!!!

A Bad Street Brawler egy masszívan elkúrt oldalnézetes beat'em up (verekedős) játék 1987-ből, a Beam Software-től, a kiadó a Mindscape volt. Igen, ugyanaz a Mindscape, akitől a sasfészkes játék (Into the Eagle's Nest) és a Paperboy is származik, már ebből is lehet látni, hogy eléggé színvonaltalan játékkal van dolgunk. A Bad Street Brawler egy időben készült az Airball-al, megjelent más konzolokra is, többek között Nintendóra (NES) is, ugyanilyen "sikerrel"...

Ez a játék egyszerűen borzalmas, és ezen az se javít sokat, hogy meglehetősen poénos játék. A főhős kinézete állandóan változik, sőt, a neve is más - a PC-s változatban Duke Dunningham-nek hívják, a Nintendós változatban Duke Davis-nek (miért van az hogy minden szőke hajú izompacsirtának Duke a keresztneve?) - a grafikája borzalmasan darabos pattintottkő-kinézetű, az ellenfelek túlságosan erősek és végtelen számú van belőlük, az ütéseim rendszeresen mellémennek akkor is, ha telibekapja az ellenfelet, állandóan késések vannak az ütések-rúgások előtt. Magyarán szólva a játék keményen csal. Az ellenségek is marhára hitelesek, öltönyös öreg papók fehér ceruzával sihisuhiznak, gorillák mászkálnak szabadon, dagadt flanelinges pacákok a hájukkal bökdösve ölnek meg, és öregasszonyok, akik kukázó cigánygyerekeknek néznek ki, a "bűnözőkkel" nem foglalkoznak, de ha eltalálom őket, akkor retikülökkel dobálnak meg, ami ugye halálos veszély a díjbirkózó-pankrátorokra!
(jellemzően a grafika olyan szar, hogy először azt hittem, ürülékkel hajigálnak) Jóformán az egyetlen hiteles ellenfél a kóbor kutya.

 

A játékhoz találtam ugyan csalást az interneten, ki is próbáltam, de természetesen nem működik (2 különböző játékverzióval próbáltam ki), pedig komolyan érdekelt volna, fáradtak egyáltalán a befejezés készítésével ennél a játéknál, de teljesen mindegy, ha van is befejezés, nem lehet odáig eljutni az állandó csalások miatt.

Semmi bajom nincs egy korrekt, elfogadható nehézséggel, ne értsetek félre. Az én játékom, a Tristania3D is hihetetlenül nehézzé válik, főleg a 23. pálya környékén, de legalább NEM CSAL. A gond azzal van, amikor a játék elkezd csalni, és így próbál pofátlan módon nehezíteni. Ebben a játékban is megtalálható a 10 leggyűlöltebb hiba közül az egyik - a Végtelen Ellenség Szindróma. És mivel minden pálya időre megy, és az életerőd erősen véges, ez nagyon komoly csalás. Vegyük még hozzá azt is, hogy elveszi a játék a rúgást, és az ütéseim is gyengülnek, és ezek után még próbáljuk végigcsinálni a játékot. A Nintendo-s változatot is ismerem - ott még szerencsétlenebbül néz ki a főhős, mint egy mini Duke Nukem-hasonmás - az minimálisan talán élvezhetőbb, nincs Végtelen Ellenség Szindróma, és még bónusz életet is lehet szerezni benne. Ha már mindenképpen ezzel a borzalmas játékkal akartok játszani, inkább töltsétek le a Nintendós verziót, NES emulátorral (pl. RockNesX) simán játszható.

És hogy mi lehet a játék befejezése? Nos, miután mindenkit agyonvert, Duke Dunningham lenne a város ünnepelt hőse, megtisztítva az utcákat a bűnözőktől. Legyetek nagyobb hősök nála, és mondjatok nemet erre a foshalmazra.

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr294481259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akuma (törölt) 2012.05.04. 22:13:40

Reactor ha lehet bemutatnád a Hell Creatures Rotten Corpse-t Dif Softwaren megtalálod
süti beállítások módosítása