Hírdetés

Üzenőfal

Új videó riadó - De Blob

2012.05.22. 03:02 | Reactor | Szólj hozzá!

A horrorfilmek rajongói jól emlékeznek erre a filmre - meteorittal egy masszaszerű lény érkezik a Földre, egy amerikai kisváros mellé, és miközben mindent megemészt ami az útjába kerül, egyre nagyobb és nagyobb lesz. Fantasztikusan jó horrorfilm, meg is akartam szerezni (boltban természetesen nem kapható, szóval maradt az internet). Keresés közben aztán erre a játékra bukkantam rá.

 

Meglehetősen fancsali képet vágtam kezdetben erre a játékra...őszintén számítottam arra, hogy a horrorfilmből csináltak egy játékot, és juj de jó lesz. Nos, ez a játék abszolút nem ilyesmiről szól, bár kétségtelen a horrorfilm adta hozzá az alapot. Eléggé butuska történetében arról van szó, hogy a Földre érkezik egy óriási felfújt hólyag - nem meteorittal, hanem repülő csészealjjal zuhan bolygónkra - és emberek helyett mindenhol szín-manók és fekete-fehér tájkép fogad. No meg persze gonosz tinta-rendőrség.

Meglehetősen aranyos, oktató jellegű játék ez a kisebb korosztálynak. Az óriási hólyaggal el kell nyelni szín-emberkéket, így színeket kaphatunk és keverhetünk is, majdpedig színesen neki kell ütődni mindenféle épületeknek, járműveknek, tábláknak, hogy befessük őket. Ezekért kapunk pontokat. A fekete rendőrséggel vigyázni kell, ha ugyanis elnyelünk egy fekete rendőrt, ki kell mosni magunkat utána a vízben, mert feketére festésért nem kapunk pontokat. Mellékmisszióként pedig mindenféle érmét kell begyűjteni utcákról, háztetőkről, és olyan helyekről is, ahonnét lehetetlen fölszedni őket. Vannak elég komoly hiányosságai a játéknak, általános visszatérő hiba, hogy beragadunk minden ok nélkül, és kezdhetjük előlről az egészet, mivel nincs mentési lehetőség. Nincs befejezése sem, és semmiféle elismervényt nem kapunk azzal, ha befestjük a várost, mivel azonban ez ingyenes játék, nem is volt túl sok elvárásom vele szemben. Elfogadható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr174530867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása