Hírdetés

Üzenőfal

Új videó riadó - Aladdin

2012.06.10. 01:57 | Reactor | 1 komment

A méltán híres Walt Disney-klasszikusoktól még egy játékot se mutattam be. Itt van már az ideje.

Ezt a játékot is nagyon sokan kérték tőlem (az Oroszlánkirályt úgyszintén), ezért most teljesítem az ő kérésüket is. Mindamellett az Aladdint én is igen szerettem, végig is játszottam sokszor. A fejlesztők egész ügyesen összehozták Agrabát és a pályákat is, pár baromságot azért persze ők is elkövettek, mindamellett az Aladdin játék remekül passzol a rajzfilmhez. (A később készített Aladdin rajzfilmsorozathoz nincs köze, csak az első rajzfilm eseményeire szorítkozik - Jafar itt nem tér vissza)

Alapjában véve kellemes kis játék, remekül visszajött belőle a rajzfilmhangulat. Nem fröcsög a több liter vér, nincs Kell a Dutyi grafikája, ennek ellenére sikeres és élvezhető játék. Különösen mivel van benne legális csalás a szőnyegezős pályán - ha felszedsz a pálya végéig 3 életet, és meghalsz, előlről kezded a pályát, miközben minden felvett élet visszakerül a pályára. Ezzel 9 életig simán lehet csalni, a drágakövekkel úgyszintén.

A játék elindítható modern operációs rendszerek alatt is DOS emulátorral.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr954576104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bennedekelek 2021.03.04. 22:17:17

milett veled, miért hagytad abba?
süti beállítások módosítása