Hírdetés

Üzenőfal

Rossz PC Juniorok verseny

2010.03.20. 13:33 | Reactor | 1 komment

Címkék: pc videó verseny rossz junior

Üdv mindenkinek! Isten hozott az új oldalunkon! A letöltések még nem kerültek fel ugyan, meg a videók, de azokkal is folyamatosan haladunk, úgyhogy nem köll bekakálni, minden fel fog kerülni szép lassan.

Deeeee én most nem ezért írok. Bizonyára hallottatok/olvastatok róla hogy a Rossz PC Juniorok oldal meghirdetett egy Legjobb Videós versenyt, ahol még Oszit is lehet nyerni! :$ Aki esetleg nem olvasott volna róla semmit, most megteheti baloldalt a hivatkozások között. Nos tehát, igencsak nagy a valószínűsége annak, hogy én is benevezek rá, és ebből a  célból már meg is találtam a játékot.

Elnéztem a verseny kritériumait (maximum 2 videó lehet a játékból), és hát a játékok legtöbb része kiesett, hisz kevés olyan játék van, amit 2 videó alatt be lehetne mutatni. Ez viszont tökéletes lesz, ezt a játékot mintha csak pontosan erre a célra találták volna ki. Van még idő a verseny lezárásáig, úgyhogy nyugodtan kiélvezhetem minden percét a versenynek :) Hogy fogok-e nyerni....majd kiderül!

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr611854513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása