Hírdetés

Üzenőfal

Kérdezz-felelek videók -1-

2012.02.07. 01:29 | Reactor | 1 komment

Köszöntöm minden kedves nézőmet!

Elég hosszú ideig voltam távol, ezalatt próbáltam helyrehozni a sérült gépet, és olyan videókamerát keresni, amelyik úgy hajlandó működni, ahogy én akarom, és még a számítógép is felismeri - fáradozásom végül siker koronázta!

Azt ígértem, meghívlak benneteket szerény műtermembe, és élő adás keretében válaszolom meg a kérdéseiteket, hogy még színvonalasabbá tegyem a videót. Rengeteg kérdést kaptam, talán több ezret is (bár igen sok volt közöttük az egyforma kérdés), nem hittem volna, hogy ennyire érdekelni fogom a törzsközönségemet, ezért igyekeztem minden kérdést a lehető legpontosabban megválaszolni nektek, a legjobb válaszokkal. A "nem tudom" választ és a társait például nagy ívben kerültem. Jól átolvastam mindegyiket, így könnyedén meg tudtam válaszolni mindet. Köszönöm a türelmét és a hűségét minden nézőmnek, aki írt nekem, jó érzés tudni, kikre számíthat az ember. Bár minden kérdést nem tudtam megválaszolni, mert a Negyedik Évad már az ajtóban toporgott, évadzárás után szintén lesz Kérdezz-felelek, további 3-4 videóval, vagy a műteremben, vagy Lambdaland vidékein...de lesz még!

Hát akkor lépjetek be a műteremembe, és legyetek üdvözölve énnálam!

 

A Kérdezz-felelek videó első része:

 

 

A Kérdezz-felelek videó második része:

 

 

A Kérdezz-felelek videó harmadik része:

 

(A Kérdezz-felelek videók nem kerülnek fel a DVD-kre, és Detlev azért nem szerepel egyiken se,mert ő kezelte a kamerát ;) )

A bejegyzés trackback címe:

https://lambdateam.blog.hu/api/trackback/id/tr64073958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikolas Jr. 2012.02.09. 01:57:27

Vaze Reactor, vendégem vagy egy QuakeLive(.com) játékra! :D
süti beállítások módosítása